غذاهای فراسودمند
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول

محمد امین زارعی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

دوره 19، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 53-64

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.124696.1192

چکیده
  بستنی یک دسر لبنی است که ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد. هدف از این تحقیق، غنی‌سازی بستنی با فیتواسترول و تولید محصولی فراسودمند است. مقادیر مختلف فیتواسترول (1، 2، 3 و 4 درصد) برای غنی‌سازی بستنی اضافه شد. نمونه‌های بستنی به مدت 60 روز در دمای 18- درجه سلسیوس نگهداری شدند. ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی (اسیدیته، مواد جامد کل، افزایش حجم، ویسکوزیته ...  بیشتر